Badkar Produkter Kundservice Kontakta oss
Skriv Ut
Rekommendera

Snygga billiga Träfönster

träfönster i rummet

Badproffs gillar design på träfönster!

Även produkter som fönster kan vara snygga och energisnåla. Ska du byta fönster eller köpa Pvc fönster så kika in hos Fönster Fixaren. De har snygga Pvc fönster, träfönster, skjutdörrar, altandörrar och utför även 100 % fönsterbyte inom Göteborgs region.
Vi vet också att om man beställer fler än tio stycken träfönster så kan man få väldigt bra pris på träfönster och även om skjutdörrar.
Ek fönster till ett pris av aluminium beklädda vridbara fönster. Det är ingen som slår Fönster fixarens låga priser om man köper många träfönster.

 

Kan du leva utan träfönster?

Träfönster är något väldigt vackert och unikt. Det är biologiskt nedbrytbart material som passar många olika huskroppar. I Sverige är fönster av trä mycket populärt än ute i Europa. Kanske beror detta på att i Sverige finns det mycket Tall. Det är av tall som det bildas furu. Därför heter träfönster också för furu fönster. Många tror att det är billigare att köpa fönster av obehandlad furu än vitmålade fönster. Inget kan vara mer felaktigt. Obehandlade träfönster har inte övertäckta knutor eller spår efter lim. Ett träfönster virke är producerad av sammanfogade furu brädor. Dessa behandlas naturligtvis innan och fogas samman och av det gör man träfönster karm. Det är sällsynt att man gör fönsterkarm av solid furu. Det skulle bli jättetungt fönster och en aning dyrare att köpa fönster. Ett vitmålat träfönster är den vanligaste färgen på ett träfönster därför att man kan dölja kvistar och spår av limningen. Detta gör att fönstret blir billig att köpa. Fönster Fixaren har noga tänkt igenom detaljer i fönsterkonstruktionen och jobbar mycket med utformningen av fönster med att tillverka fönster till Arkitekter, bostadsrättsföreningar och konsumenter över hela landet. Gå gärna in på fönster Fixaren hemsida för att läsa mer om träfönster.

Byta fönster i Stockholm

Fönster Fixaren byter och säljer fönster i Stockholm. Det är möjligt via vår samarbetspartner som är duktiga på både träfönster och pvc fönster. Just Stockholm köper mycket fönster från Partille företaget Fönster Fixaren. Vi byter således inte själva i Stockholm. Vårt miljöarbete med att inte åka tusentals kilometer, ha bra och miljövänliga fönster och altandörrar är viktig kugge i fönster firman.